reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Piła
1.3°C
wschód słońca: 07:31
zachód słońca: 15:47
Koronawirus
wielkopolskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Pile

kiedy
2024-11-24 17:00
miejsce
Ćma Za Kulisami, Piła, Plac...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-24 19:00
miejsce
Regionalne Centrum Kultury Fabryka...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-25 17:15
miejsce
Regionalne Centrum Kultury Fabryka...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-25 19:30
miejsce
Regionalne Centrum Kultury Fabryka...
wstęp biletowany